Doc Icon Contact Icon User Icon

Ontdek Florida, omringd door de Atlantische Oceaan aan één kant en de Golf van Mexico aan de andere kant. Deze zonnige staat biedt stranden zo ver het oog reikt, natuurlijke rijkdommen en een ontelbaar aantal pretparken.

Pluspunten:
- Kamers tot 6 personen in de superieure categorie (met max. 4 volwassenen)
- Een bezoek aan het « Ding » Darling National Wildlife Refuge in Sanibel
- De talrijke pretparken in Orlando

Tips:
- Keuze uit 2 categorieën hotels
- Mogelijkheid om de pretparktickets voor uw vertrek te kopen
- Keuze uit verschillende categorieën voor de huurwagen

Flight Icon

Best Western Atlantic Beach Resort *** (1) – Suites of Dorchester **** (2)

Heenvlucht met als bestemming Florida. U pikt uw huurwagen op en u begeeft zich naar uw hotel. Maak van de rest van de dag gebruik om Miami en haar stranden te verkennen.  

Best Western Atlantic Beach Resort *** (1) – Suites of Dorchester **** (2)

Ontdek Miami en haar alom aanwezige art deco architectuur, in het bijzonder in de South Beach buurt en de Ocean Drive. Miami is een feestelijke, multiculturele en tolerante stad, doorheen de wereld gekend voor haar lange stranden met wit zand en haar art deco architectuur. Geen enkele andere stad ter wereld herenigt zo vele art deco gebouwen. U krijgt ook de kans om te genieten van een 1u30 lange cruise op de tropische wateren van Miami voor een prachtige tocht in de baai van Biscayne. Tijdens deze cruise ontdekt u de woningen van enkele van de rijkste en meest beroemde personen ter wereld (het Millionnaire's Row), en vaart u verder langs ongelofelijk hoge wolkenkrabbers.

The Ponce St. Augustine Hotel*** (1) – Marriott Fairfield Inn & Suites *** (2)

Reis naar Fort Lauderdale, ook wel gekend als het Amerikaanse Venetië. Na een vluchtige stop in de stad vertrekt u voor een onvergetelijk bezoek aan het Kennedy Space Center, dicht bij de basis van de Air force Cap Canaveral. Woon een IMAX film bij (in het Engels) en geniet van een rondleiding langs twee oude afgevuurde ruimteveren, het Apollo Centre en van de raket "Saturn V Rocket". Waag u aan de ultieme vliegsimulatie. Tegen het einde van de namiddag bereikt u Saint Augustine om haar historische buurt, kleine geplaveide wegen, boetieken en restaurants te ontdekken. 

Quality Inn & Suites Kissimmee *** (1) – Hawthorne Suites Lake Buena Vista *** (2)

Ontdek het Castillo van San Marcos, de oudste Europese vestingen op het Amerikaanse continent. Hierna kan u zich naar Daytona Beach en het beroemde racecircuit begeven. Beëindig uw dag in Orlando waar we u een bezoek aan de boetieken en restaurants van Downtown Disney aanraden.

Quality Inn & Suites Kissimmee *** (1) – Hawthorne Suites Lake Buena Vista *** (2)

Orlando is een magische plek die elk wat wils biedt, de familiebestemming bij uitstek met de meest sprookjesachtige themaparken ter wereld. Begin uw verblijf in Orlando met een bezoek aan het Magic Kingdom in Walt Disney World. Ontmoet de Disney personages op de Toontown Fair. Bezoek Adventureland, Frontierland, Liberty Square, Mainstreet USA en Tomorrowland. Bibber in het spookhuis en geniet van een dolle rit op Space Mountain en beëindig de dag in schoonheid met het prachtige vuurwerk.  

Quality Inn & Suites Kissimmee *** (1) – Hawthorne Suites Lake Buena Vista *** (2)

Tijdens uw tweede dag in Orlando mag u Epcot zeker niet missen. De wereld van de toekomst bloeit voor u open, een hulde aan de vernieuwing en de verbeelding. Het tweede gedeelte van het park biedt u een reis aan doorheen de wereld, u ontdekt er 11 naties, met elk hun cultuur, keuken en tradities. 

Quality Inn & Suites Kissimmee *** (1) – Hawthorne Suites Lake Buena Vista *** (2)

Vandaag ontdekt u Universal Studios en Universal Islands of Adventure. U krijgt de kans de decors te bezichtigen en een kijkje te nemen achter de schermen van films en televisieseries. Om beter te kunnen genieten van de wereld van uw lievelingshelden, wordt u rechtstreeks geprojecteerd in de actie en wordt u een volwaardige speler in elke attractie. Laat u verleiden door de 3D en 4D animaties, talrijke spektakels en beroemde personages uit de Simpsons, Shrek of de Transformers robots. De meest geliefde attractie van de twee Universal parken is ongetwijfeld Harry Potter. 

Quality Inn & Suites Kissimmee *** (1) – Hawthorne Suites Lake Buena Vista *** (2)

In Seaworld geniet u van de wonderen van de mariene wereld. U kan er verschillende spektakels bijwonen zoals de dolfijnen race, de komische show met zeeberen en zeeleeuwen of nog de indrukwekkende show met orka’s. Indien u hunkert naar iets spannender, is er de Kraken attractie, de snelste « roller-coaster » van Orlando. 

Best Western Siesta Key ** (1) – Lido Beach Resort *** (2)

Bezoek het Busch Garden in Tampa, een pretpark met maneges en een zoölogisch park waar de dieren halfvrij leven. Vertrek vervolgens naar Sarasota waar u 2 dagen van de stranden van de Golf van Mexico kan genieten. Talrijke eilandjes, Lido, Siesta of nog Longboat Keys nodigen u uit voor adembenemende panorama’s. 

Best Western Siesta Key ** (1) – Lido Beach Resort *** (2)

De charmante badstad Sarasota biedt u de meest spectaculaire stranden met fijn zand aan van de Golf van Mexico. U geniet er van talrijke wateractiviteiten voor het hele gezin : kanovaren, kajak, jetski, enz. In de haven van Sarasota kan u tegen het einde van de dag kiezen voor een cruise die u langs het zuiden van de baai vervoert : ontdek haar eilanden, vogels en dolfijnen. 

Outrigger Beach Resort *** (1) – Diamondhead Beach Resort **** (2)

Ontdek Sarasota Jungle Garden, ooit een bananenplantage dat herschept werd tot een zoölogische en botanische tuin met meer dan 70 exotische dierensoorten, een grote variëteit tropische planten en bloemen uit alle uithoeken van de wereld. De hoogtepunten van het bezoek zijn het vlindermuseum en de kinderboerderij. De volgende etappe is fort Meyers, het zeeschildpadden- en vogelparadijs.

Outrigger Beach Resort *** (1) – Diamondhead Beach Resort **** (2)

Vandaag kan u van de fabelachtige stranden van de golf van Mexico genieten of de huizen van Thomas Edison en Henry Ford bezoeken. Ook kan u de eilandjes Captiva en Sanibel verkennen met hun gezellige stranden vol schelpjes. Op deze eilandjes schuilen 200 vogelsoorten, waaronder enkele bedreigde soorten, en exotische planten. Vergeet niet het Bailey-Matthews Shell Museum te bezichtigen waar u schelpen van deze streek ontdekt maar ook collecties uit de hele wereld.

Outrigger Beach Resort *** (1) – Diamondhead Beach Resort **** (2)

Deze ochtend raden wij u een bezoek aan de Everglades aan. Onderweg kan u even stoppen in een oude indiaanse stad van de Seminole stam, het volk dat vooral in het zuidwesten van Florida vertoefde. Ontdek deze streek in een moerasboot gevolgd door een presentatie en een kennismaking met de alligators. De Everglades is de meest ongerepte tropische streek van de Verenigde Staten waar u een gelijkaardige flora ontdekt als die van de Caraïben alsook 300 vogelsoorten en talrijke andere diersoorten waaronder de alligators. 

Begeef u ’s ochtends naar de luchthaven. Bezorg uw huurwagen terug voor uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst in de luchthaven te Brussel Nationaal.

Season 2023

Florida For Families Single Double Triple Quad CHD*

Prijs vanaf 1.209 euro per persoon op basis van een vierpersoonskamer.
Korting voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Inbegrepen in de prijs

- De aangeboden vluchten met United in klasse L en de luchthaventaksen (355€)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De hoteltaksen
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully”
- Een Fly & Drive kit met reisweg, kaarten en folders

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De aangeboden excursies en het entreegeld voor de nationale parken
- Persoonlijke uitgaven
- De resort fees voor bepaalde hotels

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •