Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon

Beste reizigers,

 

In tijden van Corona waar een grote onzekerheid heerst voor ieder van ons, hebben we allemaal behoefte aan extra duidelijkheid.

Er gebeurde heel wat de laatste weken en velen van jullie zagen jullie reis in het water vallen. Anderen  weten nog niet of hun reis zal kunnen doorgaan …

In afwachting van de verdere beslissingen van de overheden, nemen we graag even de tijd om jullie zo goed mogelijk te informeren.

 

CORONA VOUCHER

Voor de pakketreizen die werden geannuleerd heeft het kabinet van minister Muylle een CORONA VOUCHER in het leven geroepen.

Hebben jullie een pakketreis gereserveerd die omwille van Corona niet kan doorgaan, dan krijgen jullie een voucher aangeboden voor de waarde die jullie hebben betaald.

Deze voucher kunnen jullie dan uitwisselen tegen een nieuwe reis. Deze voucher is minstens 12 maanden geldig.

Indien voor een bepaalde reden jullie niet meer in de mogelijkheid zijn te reizen, dan kan een terugbetaling worden gevraagd na 12 maanden.

Voor de reizen deze zomer of in het najaar weten we nog niet wat de mogelijkheden zijn. We wachten net als jullie verder nieuws af.

Ons team bekijkt week per week hoe de situatie evolueert en contacteert de reizigers met toekomstige vertrekdata indien nodig.

ONZEKERHEID

Veel mensen voelen een grote onzekerheid en stellen zich de vraag wanneer en of we in de toekomst nog wel veilig kunnen reizen.

Wanneer kan ik terug reizen ?

Hoe zal het nieuwe reizen eruitzien?

Is het veilig om te reizen?

Zijn er aanpassingen gebeurd in de hotels ter plaatse om alles veilig te laten verlopen?

Een aantal vragen blijven ook voor ons nog onbeantwoord, maar we hopen binnenkort duidelijke antwoorden te kunnen bieden.

Hebben jullie nu al vragen, aarzel niet om jullie reisagent bij wie jullie hebben geboekt te contacteren.


 

KIJKEN NAAR DE TOEKOMST?

Toch naar USA of CANADA in de toekomst?

Wij houden de situatie dan ook goed in de gaten en bekijken systematisch hoe veilig het is op de bestemming.

Het is jullie zeker niet ontgaan dat bepaalde staten van de Verenigde Staten veel lichter getroffen dan andere.

Wij gaan ondertussen op zoek naar vakanties naar de open weidse natuur, hotels die aanpassingen hebben aangebracht (zoals handgels ter plaatse, ontbijt op afspraak, enz..), cabins met eigen keukens, enz. Duurzaam toerisme is ook onze prioriteit, en daar werken we op dit moment aan.

Maar dan is er nog hoe geraken we veilig op de bestemming?

Alle luchthavens en luchtvaartmaatschappijen zijn zich aan het voorbereiden om ook jullie veilig te kunnen laten reizen.  Mondmaskers zullen verplicht worden, men zal zoveel mogelijk de passagiers spreiden in het vliegtuig maar op dit moment wordt er nog hard gewerkt om alles in optimale omstandigheden te laten verlopen.

Zodra we nieuws hebben wanneer de grenzen openen, dan delen we dat graag met jullie.

 

BLIJF GEINSPIREERD

Reizen is voor ons een evenwicht en een rijkdom waar we opzoek naar zijn. Dat zal ook in de toekomst zo zijn en niet voor ons alleen. Voor de één is het een basisbehoefte, voor de ander een welverdiende luxe.

Wij dromen alvast om binnenkort samen terug te kunnen reizen en jullie opnieuw te verwelkomen.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons schenken.

Blijf goed zorgen voor jezelf en voor elkaar, blijf de maatregelen van onze regering goed opvolgen en dan komt het reizen steeds dichterbij….
Lets do this together!