Doc Icon Contact Icon User Icon

Monument Valley Tours

Verken het magische Monument Valley te paard en kom in contact met de Navajo cultuur. Monument Valley is een van de meest gefotografeerde plekken in Amerika. Nergens anders kan je beter het “far west” gevoel krijgen dan hier.

De Navajo Indianen beheren het grondgebied van Monument Valley en staan bekend om hun bijzondere relatie met hun paarden. De professionele gids die jou zal opwachten zal jou matchen met een paard op basis van jouw rijervaring. Nadien begeleid je gids jou met een tocht door een majestueus parcours door Monument Valley en vertelt je gids je verhalen over de Navajo’s en de prachtige western landschappen. Een bijzondere ontmoeting met de Navajo Indianen en hun geschiedenis.

De tocht van 1 uur begint bij de stallen in het Tribal Park (een locatie in de film, "The Searchers"). Je rijdt naar het noorden waar de Sentinel Mesa op je wacht en rijdt dan richting West Mitten.

Tijdens de tocht van een halve dag (4u) verken je ook nog de Big Indian Spire, Castle Butte en Stage Coach.

We kunnen tochten van 1,2,3 tot 4 uur voorstellen. De kortere tochten t.e.m 3 u zijn perfect voor beginners en ervaren ruiters. De langere tocht van 4 u is enkel voor ervaren ruiters.

Deelnemers mogelijk vanaf 8 jaar.

Gelieve gepaste kleding te voorzien (lange broek, pet en dichte schoenen), bescherming tegen de zon en genoeg water. In de lente, herfst en winter is het best om een warme jas te voorzien.

Vertrektijden en –plaats voor de rit van 1 u : Op verzoek, maar van mei tot augustus worden 10:00 en 17:00 aanbevolen vanwege de hitte. Het vertrek is vanaf het bezoekerscentrum van Monument Valley.

Prijs & voorwaarden:

1u : 95€ pp.

2u : 134€ pp.

3u : 176€ pp.

4u: 216€ pp.

Geen speciaal kindertarief voor kinderen

Periode : het volledige jaar

Annulatiekosten : om annulatiekosten te vermijden moet er meer dan 24 u alvorens de start van de tocht worden geannuleerd.

Dates de départ
Informations passager
  •  
  •