Doc Icon Contact Icon User Icon

Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met New York, Washington en Philadelphia. De ideale formule om deze geschiedenisrijke steden en de indrukwekkende watervallen van Niagara Falls te ontdekken! U geniet met een bezoek aan Toronto zelfs van een voorsmaakje van wat Canada te bieden heeft.

Pluspunten:
- Ontdek de rijke geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie
- Bezichtig het Witte Huis, het Capitool, The Liberty Bell en talrijke andere historische
  gebouwen
- Verblijf 3 nachten lang in New York en ontdek tijdens een rondleiding de bekendste
  buurten

Tips:
- Ontdek de manier van leven van de amish tijdens een optioneel bezoek van een
  homestead
- Mis zeker de optionele excursie aan de voet van de watervallen in Niagara niet
- Mogelijkheid om Niagara Falls en New York tijdens een helikoptervlucht te ontdekken

Opmerkingen:
- Kinderen onder 8 jaar niet toegelaten
- Maximum vier personen per kamer

Flight Icon

Westin New York Grand Central ****

Vlucht met bestemming ‘The Big Apple’! New York is de ultieme kosmopolische stad van de hele wereld; ontdekt er Lower Manhattan’s Chinatown en Little Italy, in het Oosten de traditionele Joodse site, de kunstzinnige concentratie van SoHo, TriBeCa en de East en West Village buurten. Ook de beroemde architectuur van het zakelijke Manhattan met de iconische wolkenkrabbers van Downtown en Midtown is zeker een bezoek waard. ‘s Avonds heeft u de kans om Times Square te bezoeken en een heerlijk themarestaurant uit te kiezen. 


Westin New York Grand Central ****

Afspraak om 08:45 in de lobby van het hotel voor een stadsrondleiding van een halve dag. Ontdek de beroemdste buurten en de boeiendste bezienswaardigheden van de Big Apple in het gezelschap van een echte New Yorker die u al de pittige geheimpjes zal onthullen. Na deze tour zal u deze bruisende wereldstad ongetwijfeld al heel wat beter kennen. Deze namiddag kan u New York naar eigen wens verkennen en bijvoorbeeld genieten van één van de talrijke optionele excursies: een fietstocht doorheen Central Park, een boottocht om het Vrijheidsbeeld van dichterbij te bewonderen, een onvergetelijke helikoptervlucht boeken, van een Broadway show genieten en nog veel meer. 


Sheraton Farmingham ****

Vandaag leidt de tourbus u noordwaarts naar Boston, één van de oudste steden van de Verenigde Staten. U ontdekt in deze bakermat van de revolutie talrijke historische sites die erg goed bewaard zijn gebleven. Ontdek tijdens de tour per bus doorheen deze historische stad eveneens het Boston Commons park, de Beacon Hill buurt met de Cheers Bar, de botanische tuinen, Newbury Street en Copley Square. Na het einde van deze tour krijgt u tijd om de sites op uw eigen tempo te ontdekken en bijvoorbeeld een wandeling te maken langs het “Freedom Trail” dat u langs 16 historische sites en 250 jaar Amerikaanse geschiedenis leidt


Best Western Plus Cairn Croft Hotel ***

De tour leidt u vandaag westwaarts doorheen Massachusetts waar u onderweg even stopt om het gezellige kunstenaarsdorpje Stockbridge te bezoeken. Nadien ontdekt u de prachtige heuveltjes van New York en het prachtige Finger Lakes gebied en zijn talrijke wijngaarden. Onderweg stopt u eveneens in Geneva, een klein en pittoresk stadje aan de oever van het Seneca Lake meer, het grootste van de 5 Finger Lakes. Bij het naderen van de Canadese grens ontdekt u de watervallen van Niagara Falls, één van ’s werelds meest adembenemende natuurwonderen. De stad Niagara zelf biedt eveneens een brede waaier aan entertainment, u zal zich er zeker niet vervelen! 


Best Western Plus Cairn Croft Hotel ***

Vandaag ontdekt u het ultramoderne Toronto en zijn beroemde structuren. Bezichtig het Skydome stadium, een pareltje van moderne architectuur en de 553m hoge CN Tower, zendmast en het symbool van de stad. De beroemde glazen lift vervoert u in minder dan één minuut naar het observatiedek en naar de talrijke tentoonstellingen in de toren. In de namiddag keert u terug naar Niagara om de majestueuze watervallen te bewonderen. Een echte aanrader is de optionele boottocht met de Hornblower: u vaart tot aan de voet van de donderende watervallen! Ook kan u kiezen om een unieke helikoptervlucht boven de talrijke watervallen te boeken. Avonds kan u genieten van een optioneel diner in de Skylon Tower en van het spectaculair 360° uitzicht van de watervallen tijdens een heerlijke maaltijd.


Marriot Lancaster at Penn Square ****

De tour leidt u vandaag zuidwaarts terug over de grens in de VS door de staat New York en Pennsylvania richting Lancaster. Hier ontdekt u het leven van de amish of “Pennsylvania Dutch” zoals ze ook wel worden genoemd, een religieuze gemeenschap die zonder moderne technologie zoals elektriciteit wenst te leven. Indien u meer wenst te leren over de amish kan u een optionele excursie bijboeken en een authentieke “homestead” woongemeenschap bezoeken om de mysteries rondom hun cultuur te onthullen. Na het bezoek geniet u van een buffet diner.


Marriott Courtyard Washington DC/US Capitol ***

Vandaag ontdekt u het historische slagveld van Gettysburg, de plek waar de bloederigste slag werd gestreden van de Amerikaanse Burgeroorlog. Nadien bezoekt u Baltimore waar u zelf een restaurant kan uitkiezen en in de namiddag ontdekt u Washington, DC, de hoofdstad van de Noord-Amerikaanse natie. ’s Avonds kan u genieten van een optionele sightseeing tour en de prachtig verlichte federale gebouwen bezichtigen.


Marriott Courtyard Washington DC/US Capitol ***

Washington, DC biedt een werkelijke schat aan monumenten en bezienswaardigheden. Geniet van een tour van een halve dag doorheen deze stad en ontdek de populairste sites zoals het Witte Huis, het Capitool, de Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memoria en Arlington National Cemetery. Hierna bent u vrij om de stad zelf te verkennen. De meeste attracties bieden gratis toegang. Misschien wilt u wel het Library of Congress bezoeken, het oudste federale culturele gebouw van de Noord-Amerikaanse natie en tevens de grootste bibliotheek ter wereld. U kan ook de National Cathedral, de 6de grootste kathedraal ter wereld, bewonderen of het Air & Space lucht- en ruimtevaart museum bezoeken. 


Westin New York Grand Central *****

Vandaag leidt uw avontuur u naar Philadelphia, de meest invloedrijke stad tijdens het op gang komen van de Amerikaanse Revolutie en tevens de oorspronkelijke hoofdstad van de natie. Bezoek het 180.000 km² grote National Historical park en ontdek talrijke sites die geassocieerd worden met de Amerikaanse Revolutie. De belangrijkste zijn Independence Hall, de plaats waar de onafhankelijkheidsverklaring van Thomas Jefferson werd opgesteld en goedgekeurd en het Liberty Bell Pavilion; het Independence bezoekerscentrum en het geschiedenismuseum National Constitution Center. U beleeft de avond naar eigen wens. Mogelijkheid om een optionele Broadway show bij te wonen en te genieten van een heerlijk diner.


Afhankelijk van het uur van uw terugvlucht kan u eventueel nog wat last minute shopping doen. Transport naar de luchthaven met eigen middelen. Terugvlucht naar België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2020

Price per person
Prijs Single Double Triple Quad CHD* TAX**
Scenic Northeast 2020
29-05-20 & 04/09/20-25/09/20 3.080 € 2.199 € 1.972 € 1.887 € 1.221 € 299 €
10/07/20-24/07/20 3.289 € 2.408 € 2.181 € 2.096 € 1.377 € 299 €
04/09 - 25/09 2.969 € 2.127 € 1.910 € 1.828 € 1.189 € 299 €

* Kind tussen 8 en 11 jaar die de kamer deelt met de ouders
** Luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Inbegrepen in de prijs

- De vluchten (met UA in L-klass) en de luchthaventaksen (299  €) 

- 6 ontbijten van Dag 4 tot Dag 9

- Overnachtingen in voorgestelde hotels of gelijkwaardig

- Vervoer per autocar met airconditioning

- Begeleiding door Nederlandstalige gids

- De vermelde excursies in het programma 

- Een roadbook

- Het inchecken van 1 bagage

- Lokale taksen 

Niet inbegrepen in de prijs

- De toeslag voor een andere luchtmaatschappij of een andere reserveringsklasse

- Transfer Hotel / luchthaven

- Fooien ($3 voor chauffeur en $4 voor gids, per dag en per persoon - gebruikelijk in VS)

- Persoonlijke uitgaven

- Maaltijden (uitgezonderd 6 x ontbijt).

- Optionele excursies

- De annulatieverzekering