Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Doc Icon Contact Icon User Icon
Deze rondreis leidt u langs de idyllische gebieden van New England. Ontdek het geschiedenisrijke Boston, de weelderige natuur van White Mountain National Forest en Bretton Woods en het sprookjesachtige Berkshires. Een heerlijke mix van geschiedenis en natuur aan de Noord-Amerikaanse oostkust in alle comfort!

Pluspunten:
Verblijf in luxueuze top-hotels
Ontdek Boston en haar boeiende geschiedenis
De weelderige White Mountain bergketen en het sprookjesachtige Berkshires

Tips:
Mogelijkheid om te combineren met een verblijf in New York
Neem de tandradspoorweg tot boven Mount Washington
Ontdek het charmante Ogunquit

Flight Icon

Taj Boston


Heenvlucht met als bestemming Boston, één van de oudste steden van de Verenigde Staten. Boston werd in 1630 gesticht door Engels-puriteinse kolonisten en heeft een sleutelrol gespeeld in beslissende evenementen van de Amerikaanse Revolutie zoals de Boston Tea Party, het Boston Massacre, de Battle of Bunker Hill en de Siege of Boston. Pik uw huurwagen op, begeef u naar uw hotel en verken deze historische stad.


Taj Boston


Ontdek talrijke historische locaties, een fregat oorlogschip en het stadscentrum dankzij de rode bakstenen van de 4km lange “Freedom Trail” wandelroute. U begint het best aan het Boston Common Visitor Center, naast het oudste stadspark van de Verenigde Staten. Een cruise overdag, bij zonsondergang of een tocht op het amfibisch “Boston Duck” voertuig behoren ook tot de mogelijkheden.


Chatham Bars Inn


Breng zeker een bezoek aan de “Plimoth Plantation” onderweg naar de kaap van Cape Cod. Dit openluchtmuseum geeft een goede indruk van het leven in de Plymouth Colony, zoals die in de 17e eeuw door de eerste pelgrims gesticht werd.


Chatham Bars Inn


Cape Cod betekent kaap kabeljauw. Het schiereiland kreeg deze naam in de vroege 17e eeuw, toen er nog grote vissersvloten uit Europa kwamen om hier te vissen. Cape Cod en de zuidelijke eilanden, die u met de ferry kan bezoeken, worden continu geschapen door de oceaanstromen en de wind. U zal gecharmeerd worden door zijn natuurlijke pracht.


Hotel Viking


Geniet van een ontspannende wandeling langs de “Cliff Walk” aan de oostkust van Newport. De wandelroute leidt u doorheen een National Historic District met tal van herenhuizen en mooie architectuur langs één kant en de oceaan aan de anderen kant.  


Red Lion Inn


Bij het ontdekken van Berkshires zal u ongetwijfeld terugdenken aan een plek die in sprookjes wordt beschreven. Beboste heuvels, smalle kronkelige wegen en historische dorpjes sieren hier het landelijke landschap van New England. Berkshires is ook nog gekend voor zijn uitstekende boer-tot-bord keuken en de boeiende kunstinstellingen.  


Omni Mount Washington Resort


Vandaag ontdekt u de indrukwekkende White Mountain bergketen en de White Mountain National Forest, met zijn weelderig bos en een schat aan serene waterlopen. Geniet van een ontspannende wandeling in het bos, bezoek de watervallen van de regio of neem deel aan enkele van de vele openluchtactiviteiten.  


Omni Mount Washington Resort


De Mount Washington Cog Railway neemt u naar de top van dit gebergte, de Mount Washington die zijn naam kreeg naar de eerste president. Deze bergbeklimmende tandradspoorweg werd in 1869 geopend en is daarmee de eerste en de op één na steilste ter wereld. Waag u aan vlucht in een zweefvliegtuig of neem de panoramische route Kancamagus Highway die u doorheen dit prachtige gebied leidt. In North Conway kan u naar hartenlust shoppen in de vele outlets.


The Cliff House Resort & Spa


Breng zeker een bezoek aan het stadje Ogunquit in Maine voor u de nacht doorbrengt in het charmante Cape Neddick. Deze “prachtige plaats aan zee” zoals het ook wel is gekend, wordt door talrijke Amerikanen beschouwd als een idyllische plek. Geniet van een wandeling op de Marginal Way langs rotsige klifjes en ontdek het centrum met zijn talrijke kunstgalerijen, verse vis en zeevruchten en het Ogunquit Playhouse theater.  


Einde van dit boeiende avontuur. Begeef u naar de luchthaven, bezorg uw huurwagen terug en neem uw terugvlucht naar België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.


Season 2020

Price per person
Deluxe Single Double Triple Quad TAX** CHD*
Romantic New England
01/04/20-25/06/20 7.990 € 4.368 € On Request On Request On Request 365 € Quotation request
26/06/20-23/08/20 8.610 € 4.734 € On request On request On request 365 € Quotation request
24/08/20-02/09/20 8.421 € 4.545 € On request On request On request 365 € Quotation request
03/09/20-31/10/20 8.014 € 4.380 € On request On request On request 365 € Quotation request


Single Double Triple Quad
SUPPLEMENT
FULLSIZE 4 DEUREN 23 € 12 € On request On request
HOOG SEIZOEN 139 € 70 € On request On request


Inbegrepen in de prijs

De voorgestelde vluchten met United Airlines in L-klasse, 1 inbegrepen bagage en de luchthaventaksen (€355)

Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkwaardige

De hoteltaksen

De huur van een wagen type “compact 4 deuren” en de formule “Fully”

Een persoonlijke reiskit 

Niet inbegrepen in de prijs

Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse

De aanbevolen excursies en de toegang tot de nationale parken

De persoonlijke uitgaven

De optionele activiteiten

De resort fees

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  • Flight Icon With USA Travel & MAPFRE Assistance