Doc Icon Contact Icon User Icon

Deze rondreis geeft u de mogelijkheid om enkele van de belangrijkste eilanden van dit archipel te ontdekken. Enerzijds op eigen houtje, anderzijds met gids. Op deze manier kan u genieten van de bezienswaardigheden die de eilanden u te bieden hebben.

Pluspunten:
- De rondritten van de eilanden Maui, Kauai en Oahu
- Uitstap naar het Big Island Volcanoes National Park

Tips:
- Vertrek in het Engels of in andere talen, maar geen Nederlands of Frans.
- In het Volcanoes National Park is er nog steeds een actieve vulkaan waardoor het
  programma soms gewijzigd kan worden voor uw eigen veiligheid.

Flight Icon

Ohana Waikiki East *** (1) (2)

Heenvlucht. Welkom op het eiland Oahu in de Stille Oceaan. Na de landing ontvangt u van de plaatselijke begeleider de traditionele Hawaiiaanse bloemenkrans. De inbegrepen transfer leidt u naar het wereldberoemde Waikiki Beach, en uw hotel.

Ohana Waikiki East *** (1) (2)

Deze ochtend vertrekt u samen met de plaatselijke begeleider om de hele dag lang Oahu te ontdekken. Allereerst op het programma staat er de verbluffende Diamond Head. Deze uitgedoofde vulkaan vormt het beroemde decor van Waikiki Beach en biedt eveneens een adembenemend uitzicht vanaf de top. Hierna bezoekt u de exclusieve residentiële zone Kahala en enkele van de meest spectaculaire huizen van Hawaii. U rijdt eveneens langs Lolani Palace, het standbeeld van koning Kamehameha en de Governor’s Mansion. Na de lunch reist u richting de pittoreske North Shore om de indrukwekkende kuststrook en enkele van de meest begeerde surfstranden te ontdekken. Beleef de avond naar eigen wens.

Royal Kona Resort *** (1) (2)

U heeft nog even tijd om Waikiki Beach verder te verkennen voordat uw chauffeur u na een korte transfer naar de luchthaven van Honolulu vervoert. Daar neemt u een korte vlucht richting Kona, op het Big Island van Hawaii waarna de transfer u naar uw hotel brengt. Ontspan in uw hotel of geniet van een avondwandeling langs het prachtige strand.

Royal Kona Resort *** (1) (2)

Ce matin, direction vers le Volcanoes National Park. (En raison de l’activité volcanique, la journée peut être adaptée en dernière minute pour des raisons de sécurité) Vous descendrez les parois de la Pele’s Home, le cratère Kilauea, en découvrant Ka Lae, la pointe méridionale des États-Unis. Votre guide vous conduira dans la région de Kailua-Kona et sa célèbre fabrique de café Kona Factory. Vous verrez la pittoresque baie de Kealakekua et le monument à la mémoire du capitaine Cook. Retour à votre hôtel.

Royal Kona Resort *** (1) (2)

Vandaag geniet u de hele dag van de Hawaiiaanse stranden en uw resort hotel. U kan ’s avonds een optionele excursie boeken om de top van de Maunakea te ontdekken, één van de beste plekjes op aarde om de sterren te bewonderen. Het Big Island van Hawaii is gekend om de kwaliteit van zijn astronomische sites. Op een hoogte van wel 4205 meter boven de zeespiegel kan u genieten van de 13 telescopen, waarvan er 11 door andere landen worden gefinancierd. Dit is de plek bij uitstek om onze kosmos te bewonderen.

Kauai Beach Resort *** (1) (2)

Transfer naar de luchthaven en vlucht naar het oudste eiland van de Hawaiiaanse eilanden, Kauai. Kauai’s eerste bewoners ontdekten dit eiland ruwweg in de 4de of de 5de eeuw na Christus. Het duurde meerdere eeuwen vooraleer Captain Cook Kauai voorbijvaarde tijdens zijn tocht naar Alaska. De inwoners zijn nog steeds fier dat hun eiland het enige was dat niet veroverd werd door koning Kamehameha en zijn troepen. Na uw landing wordt u naar uw hotel vervoerd en beleeft u de rest van de dag naar eigen wens. Deze avond kan u ook kiezen om een optionele cruise tijdens zonsondergang te boeken langs de prachtige Nā Pali kustlijn. Dit stukje ruwe kust is enkel toegankelijk via het luchtruim of boot en vormt al jaren het decor van talrijke Hollywood films, King Kong van 1976 inbegrepen.

Kauai Beach Resort *** (1) (2)

Vandaag ontdekt u de hele dag het eiland tijdens een rondleiding. U zal meteen verstaan waarom Kauai ook wel het “Garden Isle” of tuineiland wordt genoemd. Geniet van het schitterende smaragdgroene tropisch decor en bezoek de prachtige Waimea Canyon en Bali Hai en Hana-lei Bay, beide beroemd geworden dankzij de film “South Pacific”.

Kaanapali Beach Hotel *** (1) (2)

Transfer naar de luchthaven van Lihue en een korte vlucht richting Maui, het tweede grootste eiland van de Hawaiiaanse eilanden. Na uw landing wordt u naar uw hotel gebracht en beleeft u de rest van de namiddag naar eigen wens. Deze avond geniet u van een inbegrepen cruise tijdens zonsondergang vanaf het prachtige Kaanapali strand.

Kaanapali Beach Hotel *** (1) (2)

Vandaag ontmoet u uw gids en verkent u op uw gemak de Lao Valley. Deze is vaak omhuld in een mystieke mist terwijl de rest van het eiland zonnig is. Hier kan u Lao Needle bewonderen, een lava piek van 685m hoog. De rest van de dag is vrij. Wij stellen voor om Lahaina te bezoeken om te eten en een beetje te shoppen langs de kustlijn.

Kaanapali Beach Hotel *** (1) (2)

Vandaag beleeft u deze dag volledig naar eigen wens. Geniet nog een laatste keer van het prachtige strand en maak ervan gebruik om te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen.

Flight Icon

Tijd om de betoverende eilanden van Hawaii vaarwel te wensen. Transfer naar de luchthaven van Kahului voor uw terugvlucht naar het vasteland.

Season 2020

Price per person
Prijs Single Double Triple Quad

Contactez-nous

Inbegrepen in de prijs

- Het verblijf in de hotels en de hoteltaksen
- De inbegrepen excursies zoals aangegeven in het programma
- De diensten van de lokale Engelstalige gidsen
- De transfers van en naar de luchthavens
- De verwelkoming met de traditionele Hawaïaanse bloemenkrans
- Het transport met een moderne autocar met airconditioning

Niet inbegrepen in de prijs

- De inter-eiland vluchten en de heen- en terugtransatlantischevlucht
- De luchthaventaksen
- De aanbevolen excursies
- De persoonlijke uitgaven
- De fooien voor de gidsen en buschauffeurs
- De reisverzekering