Doc Icon Contact Icon User Icon

Ongerepte natuur en hemelse kleurenspektakels: Een prachtige reis in het hart van het Amerikaanse Westen die de liefhebbers van uitgestrekte gebieden zal betoveren.

Pluspunten:
- 7 nationale parken: Grand Canyon, Bryce Canyon, Lake Powell, Canyonlands, Zion, Capitol Reef en Arches
- Bezoek aan Monument Valley
- Mogelijke treinreis in Durango

Tips:
- Ervaar de Grand Canyon tijdens een helikoptervlucht
- Het is mogelijk om in New York, Chicago of Washington een tussenstop te maken zonder vluchtsupplement te betalen

Flight Icon

Gold Coast Hotel *** (1) - Platinum Hotel & Spa**** (2)

U landt in de luchthaven van Las Vegas, u pikt uw huurwagen op en u begint uw avontuur in deze stad van de fonkelende lichten. Wandel deze avond langs de Las Vegas Boulevard, ook gekend als de “Strip”, en geniet van de aanlokkende spektakels van de hotels. Indien u een verschillend Las Vegas wil ontdekken, moet u zeker Fremont Street bezoeken. Deze historische straat biedt winkels, restaurants en casino’s aan, versierd met meer dan 12 miljoen lichtjes voor een schitterend spektakel. 

Red Feather Lodge *** (1) – Yavapai Lodge *** (2)

Deze ochtend verlaat u Las Vegas en begeeft u zich naar één van de prachtigste natuurwonderen ter wereld, de Grand Canyon. De zuidelijke rand “South Rim” van de Grand Canyon bevindt zich op een hoogte van 2125m en biedt u talrijke uitkijkpunten aan die met de wagen gemakkelijk te bereiken zijn. U krijgt hier ook de kans om de Grand Canyon tijdens een helikoptervlucht of in een klein vliegtuig te ervaren. 

Marriott Courtyard Page *** (1) - Lake Powell Resort *** (2)

Geniet tijdens de zonsopgang over de Grand Canyon van een uniek kleurenspektakel. Vervolgens bereikt u Lake Powell, één van de grootste artificiële meren van de Verenigde Staten. Hier wordt u verwelkomd door een recreatiegebied waar talrijke activiteiten zoals jet ski en boottochten richting Rainbow Bridge worden aangeboden. 

Marriott Courtyard Page *** (1) - Lake Powell Resort *** (2)

Geniet van het aanbod activiteiten in Lake Powell of verken Antelope Canyon en Horseshoe Bend tijdens een uitstap. Ook kan u de natuurlijke rotsboog « Rainbow Bridge » bewonderen, één van de grootste in de Verenigde Staten. 

Best Western Turquoise Inn & Suites*** (1) - Far View Lodge Mesa Verde *** (2)

Na het doorkruisen van het reservaat van de Navajo Indianen komt u in de Painted Desert terecht. Hier ontdekt u adembenemende pastel-gekleurde landschappen (violet, wit, blauw en alle mogelijke tinten). Vervolgens bezoekt u het indrukwekkende Monument Valley waar talrijke Westerns werden opgenomen. Deze woestijnachtige vlakte van 40km op 25 is bezaaid met gigantische monolieten uit zandsteen.Tegen de avond bereikt u Cortez. 

Durango Downtown Inn *** (1) - Historic Strater Hotel **** (2)

Deze ochtend brengt u een bezoek aan het nationaal park van Mesa Verde. Het park beschermt meer dan 4000 sites en telt 600 klifwoningen van het eeuwenoude Anasazi volk. In het gebied van de “Four Courners”, het kruispunt tussen Colorado, Arizona, New-Mexico en Utah, ligt Durango. Het is ideaal gelegen om de geschiedenis van het Amerikaanse Westen te ontdekken. 

Durango Downtown Inn *** (1) - Historic Strater Hotel **** (2)

Durango biedt talrijke vakantie ideeën in één enkele bestemming. Van de Western Experience met de antieke ruïnes, de culturele en artistieke rijkdom van de regio tot de avontuurlijke sporten, het agrotoerisme en de speciale events. In Durango vindt elke reiziger zeker iets naar zijn of haar hart. Durango & Silvertown Narrow Gauge Railroad is doorheen de wereld erkend als één van de meest schilderachtige treinexcursies in Noord Amerika. Herleef de geschiedenis met de bijhorende muzikale sfeer tijdens een spectaculaire reis aan boord van deze historische stoomtrein, gevoed met kolen en in dienst sinds 1882.

Big Horn Lodge Moab ** (1) - Red Cliff Lodge Moab **** (2)

Vertrek vanuit Durango richting het nationaal park van Canyonlands waar u de indrukwekkende rode heuvels, de natuurlijke rotsbogen en het adembenemende uitzicht over de Colorado rivier en haar bijrivieren ontdekt. Het park is verdeeld in drie verscheiden districten: Island in the Sky, The Needles en The Maze. Vervolgens vertrekt u richting Moab. 

Big Horn Lodge Moab ** (1) - Red Cliff Lodge Moab **** (2)

Duizenden jaren wind en regen hebben de roestkleurige rotsen van deze streek uitgehouwen tot meer dan 2000 natuurlijke rotsbogen. Dankzij het warme woestijnklimaat is het nationaal park Arches een erg speciaal park dat u elke tijd van het jaar kan bezoeken. Of u nu de fiets, trektochten, wandelingen of paardrijden verkiest, Arches biedt u talrijke verscheiden activiteiten aan. Indien u de tijd heeft, kan u tegen de late namiddag het pad volgen tot de alom bekende Delicate Arch om te genieten van het adembenemend panorama dat Arches nationaal park beroemd heeft gemaakt. Weinig kan tippen aan het prachtig uitzicht dat u bij zonsondergang kan bewonderen.

Bryce View Lodge ** (1) - Best Western Plus Ruby's Inn*** (2)

Verlaat Moab om een ander nationaal park te verkennen: Capitol Reef. Stop even aan het panoramisch uitkijkpunt voor een prachtige foto en een spectaculair uitzicht. Zet uw reis voort richting het nationaal park van Bryce, uitgeroepen tot het mooiste van de Verenigde Staten.

Bryce View Lodge ** (1) - Best Western Plus Ruby's Inn*** (2)

Vandaag krijgt u de kans om het fascinerende landschap met de aardpiramides, natuurlijke rotspitsen of “hoodoos” te ontdekken. Stop even langs het uitkijkpunt ‘Bryce Point’ waar u het amfitheater in al zijn glorie kan bewonderen. De late namiddag is ideaal om te wandelen in het park, beneden even fascinerend als boven: aarzel niet om de canyon af te dalen. Tijdens de zonsondergang kan u genieten van een prachtig kleurenspektakel.

Gold Coast Hotel *** (1) - Platinum Hotel & Spa**** (2)

U verlaat Bryce Canyon en u zet uw reis door naar Las Vegas, de gokstad met de fonkelende lichten. Stop onderweg aan Zion National Park om er de diepe canyons, de watervallen en de panorama’s te bewonderen. Talrijke wandelpaden bieden u de kans om van het prachtige landschap te genieten.

Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven voor uw terugvlucht.

Flight Icon

Aankomst in Brussel Nationaal 

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  •  Flight Icon