Doc Icon Contact Icon User Icon

Dit circuit verbindt twee ver uit elkaar gelegen staten, die op het eerste gezicht elkaars tegenpool lijken maar die nochtans veel gemeen hebben: een weelderige natuur, adembenemende landschappen en een land boordevol avontuur.

Pluspunten:
- Ontdek de gletsjers van Alaska en de vulkanen van Hawaii
- Ontdek de 4 eilanden van Hawaii

Tips:
- Superior categorie hotels in Hawaï mogelijk op aanvraag
- De inter-eiland vluchten zijn inbegrepen
- Keuze uit het type huurwagen voor Alaska

Flight Icon

Hotel Alyeska****

Heenvlucht met als bestemming Anchorage. U landt in de luchthaven, u pikt uw huurwagen op en u vertrekt richting Girdwood.

Hotel Alyeska****

Girdwood trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers aan. In de winter is de site vooral populair onder de skiërs en de snowboarders, in de zomer kunnen de bezoekers een begeleide wandeling maken op de gletsjers of kajakken. In de Prince-William baai wacht de « 26 Glacier Cruise » u op, een cruise van 5 uur met inbegrepen lunch.

Talkeetna Alaskan Lodge****

Reis noordwaarts richting Talkeetna. Deze kleine stad halverwege de route naar Denali was ooit nog het vertrekpunt van de expedities naar de Mount Denali (vroeger gekend onder de naam Mount McKinley), maar ook de basis van de goudzoekers.  

Kantishna Roadhouse***

Vertrek ‘s ochtends naar Denali, de hoogste berg van Noord-Amerika die op een hoogte van 6190 meter piekt. Het nationaal park van Denali werd in 1976 door UNESCO erkend als « biosfeerreservaat » en het is inmiddels het meest bezochte park van Alaska geworden. U geniet er van een tour van 6 uur met de bus tot Kantishna Roadhouse, in het hart van het Denali park.

Kantishna Roadhouse***

U beschikt over een volledige dag om het park te ontdekken. U kan er bijvoorbeeld een presentatie van een natuurgids bijwonen, een begeleide wandeling maken, op zoek gaan naar goud, met de mountainbike fietsen (zonder begeleiding) of vissen. De maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen.

Marriott Hotel***

Geniet ‘s ochtends van een inbegrepen ontbijt en verlaat het Denali park met de bus (rit van ongeveer 5 uur om de ingang te bereiken). Reis vervolgens door naar Anchorage waar u van een begeleide rondleiding kan genieten of bezoek het « Native Heritage Center » museum en ontdek de geschiedenis en de inheemse cultuur van Alaska.

Marriott Hotel***

Omringd door de Chugach bergen en aan de oevers van de rivier ontdekt u de stad Anchorage. Ze biedt een interessante mix van stadsleven en ongerepte natuur. Anchorage wordt ook wel de « lichtstad » genoemd in de winter en « bloemenstad » in de zomer

Queen Kapiolani Hotel*** (cityview)

Vandaag ontdekt u in Hawaï een heel ander en opnieuw een erg uniek landschap. Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven en stap aan boord de vlucht richting Honolulu. U wordt verwelkomd door een plaatselijke verantwoordelijke met een traditionele bloemenkrans. Een transfert naar uw hotel is voorzien. 

Queen Kapiolani Hotel*** (cityview)

Pik deze ochtend uw huurwagen op en ontdek de slapende vulkaan « Diamond Head » waar u vanop de top van een prachtig uitzicht over het eiland en zijn stranden geniet. De meest authentieke stranden en de spectaculaire « Banzai Pipeline » surfgebieden vindt u in het noorden van het eiland, in het North Shore gebied. 

Queen Kapiolani Hotel*** (cityview)

Neem de tijd om te wandelen op het Waikiki strand of om Pear Harbor, ten oosten van de stad, te bezoeken. Hier werd een groot deel van de Amerikaanse vloot in de Stille Ocean verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hilton Garden Inn Kauai*** (standard)

Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven van Honolulu en neem een korte vlucht van 20 minuten naar Lihue. U landt in de luchthaven van Kauai, u pikt uw huurwagen op en u begeeft zich naar uw hotel. Wij raden u een de noordkust en de prachtige zonsondergang te ontdekken.

Hilton Garden Inn Kauai*** (standard)

Deze ochtend, na uw inbegrepen ontbijt, krijgt u de kans om tijdens een helikoptervlucht het Na Pali eiland op een fantastische manier te ervaren. Later op de dag raden wij u aan de Waimea canyon te ontdekken, ook wel de Grand Canyon van de Stille Oceaan genaamd. U kan eveneens de Wailua rivier ontdekken.

Courtyard King Kam Hotel**** (standard)

Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven van Lihue en neem in de namiddag uw vlucht naar Hawaii (Big Island). U landt in de luchthaven, u pikt uw huurwagen op en u begeeft zich naar het vissersdorp Kailua, nog voor uw avondmaal. Vertrek daarna naar uw hotel voor de check-in.

Courtyard King Kam Hotel**** (standard)

Vandaag raden wij u aan zuidwaarts richting Hilo te reizen en te genieten van een dagexcursie in het «Hawaii’s Volcano National Park». Vergeet onderweg de stad Waimea zeker niet te bezoeken en reis door naar Kailua-Kona langs één van de mooiste kustroutes.

Courtyard King Kam Hotel**** (standard)

‘s Ochtends kan u kiezen voor de «Fairwinds Snorkel» excursie in de historische site «Kealakekua Bay» of de «Atlantis Submarine» tour. Ook kan u vissen in de internationale wateren en zelfs diepzeeduiken 

Kaanapali Beach Hotel*** (garden view)

In de vroege namiddag wacht de vlucht naar het Maui eiland u op. U landt in het tweede grootste eiland van Hawaii, ook wel het «vallei eiland» genaamd. U ontdekt er de beroemdste stranden van de wereld.

Kaanapali Beach Hotel*** (garden view)

Vandaag krijgt u de kans om tijdens een halve dag excursie de top van de Mount Haleakale te bereiken, een 3000m hoge slapende vulkaan. Indien u nog meer wilt ontdekken vandaag, raden wij u aan naar Hana te rijden. ’s Avonds kan u dineren aan boord van een cruiseschip en genieten van de zonsondergang boven Lahaina 

Maak van deze laatste uren gebruik om nog een laatste keer te winkelen of om de stad verder te verkennen. Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven en neem uw terugvlucht met als bestemming België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal in de ochtend

Season 2021

Price per person
Prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

- De voorgesteld vluchten met United in klasse L en met Alaska Air in klasse W en de luchthaventaksen (385€)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De hoteltaksen
- Het verblijf in volpension en de activiteiten in het Kantishna roadhouse
- Op Dag 2, de cruise « 26 Glacier Cruise » met inbegrepen lunch
- De ontbijten in Hawaï
- De 4 inter-eiland vluchten
- De huur van een wagen in Alaska en op de eilanden van Hawaiï
- Een Fly & Drive kit met reisweg, kaarten en folders

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De aanbevolen excursies en het entreegeld voor de nationale parken
- De kosten per geregistreerde bagage, te betalen ter plekke voor de vlucht Anchorage - Honolulu
- De persoonlijke uitgaven
- De resort fees voor bepaalde hotels

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  •  Flight Icon