Doc Icon Contact Icon User Icon

Deze prachtige rondreis leidt u doorheen het hart van vier nationale parken van Alaska. U ontdekt er de wilde natuur van ’s werelds meest ongerepte en afgelegen plekjes. Dit avontuur biedt u eveneens panoramische

vluchte met een «bush» vliegtuigje en schilderachtige routes langs de beroemde Highways, de verbluffende Alaska Railroad treinrit en een unieke ervaring beren observeren aan de watervallen van Brooks Falls.

Pluspunten:
- Ontdek de nationale parken Kenai Fjords, Denali en Wrangell-St. Elias
- Verblijf 2 nachten in het hart van het nationaal park Denali in een lodge in de
  wildernis

Tips:
- Bezoek de beren in het nationaal park Katmai of Lake Clark tijdens uw vrije dag in
  Anchorage
- Mogelijkheid om talrijke spannende optionele activiteiten of panoramische
  vluchten te boeken

Optioneel: bezoek een vijfde nationaal park, het Gates of the Arctic in de Poolcirkel nabij Fairbanks

Flight Icon

Quality Suites Hotel ** (2 nachten)

Heenvlucht met als bestemming Anchorage, de grootste stad van Alaska, genesteld tussen de adembenemende Chugach Mountains en Cook Inlet. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw eerste hotel. Maak van de resterende tijd gebruik om de stad te verkennen of boek een optionele sightseeing tour met een vliegtuig.

Een hele dag om Anchorage te ontdekken. Winkel in de unieke boetieken, bezoek het Alaska Native Heritage Center om meer te leren over de inheemse volkeren, stap in één van de trolleybusjes en ontdek Anchorage tijdens een leerrijke sightseeing tour van één uur. Bezoek het Anchorage museum, het Log Cabin Visitor Center, de Alaska Zoo, de plaatselijke brouwerijen en de prachtige Coastal Rail route langs de kust.

Exit glacier Lodge ** - Breeze Inn *** (2 nachten)

Vandaag reist u langs de panoramische Turnagain Arm van de Cook Inlet zee. Onderweg kan u verscheidene interessante tussenstops maken waaronder het BegichBoggs Visitor Center, het Alaska Wildlife Conservation Center en de kabelbaan die u tot aan de top van de Alyeska berg vervoert. Net voor u Seward bereikt, krijgt u eveneens de kans om de Exit gletsjer te ontdekken.

Deze ochtend geniet u van een 6 a 7,5 uur durende cruise naar het prachtige nationaal park Kenai Fjords, één van Alaska’s kroonjuwelen. Tijdens deze adembenemende cruise doorheen het park en het Chiswell Islands National Wildlife Refuge reservaat kan u de Stellerzeeleeuwen, de gewone zeehonden, papegaaiduikers, arenden, orka’s bultrugwalvissen en uiteraard de verschillende soorten gletsjers en het afkalven ervan observeren. De lunch tijdens de cruise is inbegrepen.

Sheep Mountain Lodge **

Vandaag reist u doorheen de weelderige Matanuska vallei langs de adembenemende Glenn Highway, één van de oudste en tevens meest panoramische snelwegen van Alaska. Onderweg krijgt u de kans om op een optionele helikopter en hondenslee excursie te vertrekken vanaf de Knik River Lodge. Een ideale dag voor een picknick!

Kennicott Glacier Lodge ** (2 nachten) (gedeelde badkamer)

Een korte rit leidt u naar het gezellige Chitina. Hier laat u de huurwagen achter en stapt u aan boord een «bush» vliegtuigje voor een panoramische vlucht richting het nationaal park Wrangell-St. Elias. Met zijn 13.2 miljoen hectaren is het Wrangell-St. Elias het grootste nationaal park van de Verenigde Staten en even groot als Zwitserland!

Duik in de geschiedenis tijdens een twee en een half uur durende rondleiding van Kennecott. Wandel samen met de gids en ontdek de 14 verdiepingen hoge fabriek Mill Building uit het begin van 1900. Deze namiddag kan u rustig genieten van een optionele begeleide wandeltour van de gletsjer

Westmark hotel Fairbanks *** (2 nachten)

Na een boeiende terugvlucht met het «bush» vliegtuigje naar Chitina reist u richting Fairbanks langs de Richardson Highway. ’s Avonds kan u de historische goudmijnstad Fairbanks ontdekken, ook wel gekend als Alaska’s “Toegangspoort tot de Noordpool”. Vergeet uw huurwagen niet op tijd terug te bezorgen.

Een hele dag om Fairbanks en omstreken te ontdekken. Ook kan u van een optionele excursie genieten om Alaska’s poolgebied en het nationaal park Arctic te ontdekken. U vindt meer details in onze rubriek excursies.

Kantishna roadhouse ** (2 nachten)

U geniet ’s morgens van een inbegrepen shuttle transfer vanaf het hotel tot aan het Fairbanks treinstation.Stap aan boord de Alaska Railroad en reis tot aan het adembenemende nationaal park Denali. Een ervaren bestuurder onthult u de geschiedenis, het wildlife en de geologie van het park tijdens een wildlife bustocht. Tijdens uw terugtransfer met de shuttle geniet u van een inbegrepen tussendoortje. Tegen 20u komt u toe aan de lodge voor uw inbegrepen diner.

Een hele dag om het nationaal park Denali te ontdekken, u kan uit de volgende inbegrepen activiteiten kiezen: genieten van een trektocht of wandeling in het gezelschap van een natuurgids, zelf het goudzoeken van toen ervaren of een tocht met de mountainbike maken doorheen de wilde natuur. Ook kan u kiezen voor een optionele sightseeing tour met het «bush» vliegtuigje. Alle maaltijden vandaag zijn inbegrepen.

Quality Suites Hotel ** (2 nachten)

Na een licht ontbijt vertrekt u ‘s morgensvroeg met de bus terug naar de ingang van het park waar u om 12u15 de Alaska Railroad trein richting Anchorage opstapt. Tijdens deze gezellige treinrit kan u lekker ontspannen en genieten van de adembenemende panorama’s doorheen grote ramen. U kan tevens de souvenirwinkel bezoeken of lunchen in de eetwagon.

Vele bezoekers koesteren de ontmoeting van de beren in hun natuurlijke habitat als de mooiste ervaring van hun reis in Alaska. De dagexcursie naar het land van de beren die wij u hier bieden schenkt u de beste kans. Gelieve rekenig te houden met het feit dat wij u niet kunnen garanderen beren in het wild te zullen zien, hoewel we er alles aan doen en de beste plekjes uitzoeken om deze ontmoeting waar te maken. Keuze uit de nationale parken Katmai en Lake Clark.

Maak van de tijd die u nog heeft om een laatste keer te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen of om nog van een laatste excursie te genieten. Begeef u op eigen houtje naar de luchthaven van Anchorage en neem uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2021

Price per person
Prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

- Een verblijf van 13 nachten in de vermelde lodges, hotels of gelijkaardige
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully” (8 dagen)
- De panoramische vlucht met het «bush» vliegtuig tussen Chitina en McCarthy
- De treinrit van Fairbanks tot Denali en van Denali tot Anchorage
- Een cruise met lunch in het nationaal park Kenai Fjords
- De rit en gegidste tour met de bus van de ingang van het Denali park tot aan de lodge
- De maaltijden in de lodge van het nationaal park Denali en de begeleide activiteiten
- De rondleiding in het Kennicott mijndorp
- Een dagexcursie naar Katmai of het nationaal park Lake clark
- Maaltijden zoals aangegeven in het programma
- De lokale taksen
- Engelstalige reiskit met gedetailleerde reisweg, toeristische kaarten en folders in uw eerste hotel

Niet inbegrepen in de prijs

- De internationale vluchten
- De transfers in Anchorage en Fairbanks
- De maaltijden tenzij anders vermeld
- De optionele excursies
- Eventuele resort fees en de fooien

Vertrekdata


Informatie passagiers
  • Lock Icon Safeguard Your Journey
  •  Flight Icon