Doc Icon Contact Icon User Icon

Dit circuit biedt u een totaalbeleving van New England aan. Natuurliefhebbers van zowel de zee en haar prachtige stranden als van de vaste grond en de White Mountains van New Hampshire zullen er met volle teugen genieten.

Pluspunten:
- De charme en gastvrijheid van New England
- Twee nachten in Cape Cod

Tips:
- Keuze uit 2 categorieën hotels
- Keuze uit het type huurwagen
- Mogelijkheid om een excursie te boeken om de walvissen te bewonderen

Flight Icon

Midtown Hotel*** (1) – Hampton Inn Boston Crosstown *** (2) 

U landt in de luchthaven van Boston, u pikt uw huurwagen op en u begeeft zich naar uw hotel. Ontdek de haven van Boston tijdens de « Boston HarborWalk ». Ook het Faneuil Hall Market Place gebouw is zeker een bezoek waard, opgericht in 1742 en historische plek door de opstand van de kolonisten tegen de Engelsen. Vandaag de dag kan u er talrijke boetieken, restaurants met gevarieerde keukens en straatartiesten ontdekken.

Midtown Hotel*** (1) – Hampton Inn Boston Crosstown *** (2) 

In de stad Boston ontdekt u een indrukwekkend historisch centrum met koloniale gebouwen en geplaveide wegen die het centrum ontzettend charmant maken. Wandel langs het Freedom Trail. Tijdens uw bezoek aan Boston ontdekt u een schat aan geschiedenis.

Nonantum Resort*** (1) - 2) 

Verlaat Boston en begeef u richting Salem, een kleine stad in de omgeving van Boston waar u een uniek en perfect bewaard historisch centrum ontdekt. Bereik de luxe bestemming Kennebunkport die elk jaar de Bush familie verwelkomt. Niet ver van Kennebunkport bevindt zich Goose Rocks Beach met 5 km stranden van wit zand, de ideale plek om u te ontspannen of om te wandelen.

Wonderview Inn & Suites (1) – Bluenose Inn*** (2)

Verken de overige natuurwonderen van Kennebunkport zoals Spouting Rock en Blowing Cave. De toeristische attractie die u zeker niet mag missen is Walker’s Point. Reis in de namiddag door naar Bar Harbor waar sinds 1763 en tot vandaag de dag nog steeds kreeftvissers, artiesten, natuurliefhebbers wonen en ook talrijke toeristen die willen genieten van een rustige zomer.

Wonderview Inn & Suites (1) – Bluenose Inn*** (2)

Ontdek Bar Harbor en omstreken dankzij de talrijke activiteiten en manieren om de stad te bezoeken. Begin met het Mount Desert Oceanarium. Voor een natuuruitstap kan u het enige nationaal park van New England bezoeken, Acadia. Om Bar Harbor op een andere manier te ontdekken stapt u op de bus met een plaatselijke gids die u meer over de geschiedenis van de stad leert. 

Merril Farm Resort*** (1) – Christmas Farm Inn*** (2)

Verlaat Bar Harbor en begeef u richting de White Mountains, de grootste bergen van het noordoosten van de Verenigde Staten. De belangrijkste bezienswaardigheden vindt u in de buurt van de White Mountains National Forest. Om de top te bereiken (Mount Washington) kan u een weg volgen en op meerdere plaatsen stoppen om de panorama’s te bewonderen. Zonder wagen kan u met de Mount Washington Cog Railway de top ook bereiken.

BW Waterbury Stowe *** (1) – Green Mountain Inn*** (2) 

Bezoek onderweg Franconia Notch State Park, gelegen in het hart van de White Mountains. Een kabelbaan vervoert u naar de top van Cannon Mountain in minder dan 10 minuten. Bij uw aankomst kan u genieten van een wandelpad en een uitkijkpunt met een uitzicht van 360°. Reis door naar Stowe in Vermont en breng er de nacht door.

Holiday inn Rutland / Killington*** (1) – Snowed Inn*** (2)

Ontdek de Green Mountains na een bezoek aan de watervallen van Moss Glenn, de ideale plek om pootje te baden, te kajakken of om te wandelen. Smugglers’ Notch State Park ontdekt u eveneens in de Green Mountains en het is de ideale plek voor wandeltochten, wat u niveau ook moge wezen. Breng de nacht door in het hart van de Green Mountains.

Yankee Inn*** (1) – Berkshire Plaza*** (2)

Ontdek Berkshires in Massachussetts, een gebied dat elke tijd van het jaar een bezoek waard is. Het is rijk aan musea en historische sites, maar ook aan muziek, dans en kunst. Berkshires biedt ook golf, wandeltochten, vissen, raften, kajak en talrijke andere sportactiviteiten. Dit alles te midden prachtige landschappen van heuvels, bergketens en meren.

Holiday Inn Express Middletown*** (1) – Newport Beach Hotel*** (2) 

Newport is de stad die haar verborgen schatten zal onthullen. In de historische buurt Old Newport ontdekt u gebouwen die de geschiedenis getekend hebben of wandel rustig in de voetgangersstraten. Deze stad is ook gekend voor haar herenhuizen. De nabijgelegen oceaan biedt u bootexcursies, zeilen, jetski, parasailing, kitesurfen, windsurfen, enz. aan. 

Shoreway Acres Inn*** (1) – Inn on the Square*** (2)

Vertrek vanuit Newport en reis naar Cape Cod. In de jaren ’20 was Cape Cod het trendy vakantieoord langs de Oostkust. Vandaag de dag kan u er wandelen langs de prachtige stranden maar ook genieten van de kunst en de cultuur. In Hyannis Harbor kan u eveneens genieten van talrijke activiteiten. 

Shoreway Acres Inn*** (1) – Inn on the Square*** (2)

Kies vandaag uit een bezoek aan Martha’s Vineyard en Nantucket Island. U kan deze twee erg charmante eilanden met een erg typische sfeer van New England met de ferry vanuit Falmouth bereiken (ticket niet inbegrepen). De beste manier om zoveel mogelijk plekjes te ontdekken, is met een fiets of gewoonweg te voet.  

Het wordt verondersteld dat Plymouth Rock de plek was waar, op 21 november 1620, William Bradfort en de pelgrims van de Mayflower aan land gingen om Plymouth Colony te stichten. Afhankelijk van het uur van uw terugvlucht kan u onderweg misschien nog het Pilgrim Memorial State Park ontdekken, tegelijkertijd het kleinste én het meest bezochte park van Massachusetts. Bezorg uw huurwagen terug aan de luchthaven en ga aan boord van uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal in de ochtend. 

Season 2023

New England Explorer Single Double Triple Quad CHD*

Prijs vanaf 1.472 euro per persoon op basis van een vierpersoonskamer.
Korting voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Inbegrepen in de prijs

- De aangeboden vluchten met United in klasse L en de luchthaventaksen (355€)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De hoteltaksen
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully”
- Een Fly & Drive kit met gedetailleerde reisweg, toeristische kaarten en folders

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De aanbevolen excursies en de toegang tot de nationale parken
- De ferrydienst tussen Falmouth en Martha’s Vineyard of Nantucket Island

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •