Doc Icon Contact Icon User Icon

Ontdek de prachtigste gebieden van Washington en Oregon. De reisweg leidt u vanuit Seattle langs het adembenemende Olympic National park, serene kuststeden, het verbluffende Cannon Beach, het Crater Lake meer, het unieke Portland en majestueuze pieken en natuurparken van het Cascadegebergte.

Pluspunten:
- Ontdek Olympic National Park en Mount Rainier National Park
- Bewonder het wereldberoemde meer Crater Lake en Cannon Beach
- Verblijf in het unieke Portland
- Talrijke kansen om onvergetelijke wandelingen te maken

Tips:
- Vogelspotters kunnen de schat aan vogels in de schoorwal Dungeness Spit bewonderen
- Ontdek de talrijke brouwerijen van Portland en “Brewgene”
- Neem de tijd om de adembenemende Grants Pass te verkennen

Flight Icon

Edgewater Hotel (city view room)

Heenvlucht met als bestemming Seattle. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw hotel in het hart van deze Emerald City. Pike Place Market is ideaal om uw bezoek van Seattle mee te beginnen. Ontdek er de straatartiesten, de bloemen, de honderden winkels, artisanale kazen, souvenirtjes en veel meer.

Edgewater Hotel (city view room)

Geniet van de prachtige uitzichten over Elliott Bay en de Olympic Mountains bergketen. Vlakbij uw hotel vindt u het Seattle Center waar u een lift kan nemen tot het observatiedek van de Space Needle, musea verkennen en de indrukwekkende glazen sculpturen van Chichuly Garden and Glass kan bewonderen. ’s Avonds krijgt u de kans om een optionele cruise bij zonsondergang langs Puget Sound te boeken, diner inbegrepen. Ook kan u naar Tillicum Village op het Blake Island Marine State Park varen en de indiaanse cultuur ervaren tijdens een traditioneel zalmdiner.

Tides Inn

Tijd om van het prachtige Olympic National Park te genieten, een uniek natuurpark en Biosfeerreservaat dat deel uitmaakt van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit verbluffend stuk ongerepte natuur bevindt zich op het Olympic Peninsula schiereiland en is omringd door de Stille Oceaan, het Hood Canal fjord, de Straat van Juan de Fuca en de Olympic Mountains bergketen. Volg de Hood Canal brug om het schiereiland te bereiken en begeef u daarna richting Townsend om de Victoriaanse architectuur, kunstgalerijen en wijnbars te ontdekken.

Kalaloch Lodge    

Vogelspotters krijgen de kans om het beschermd natuurgebied op de schoorwal van Dungeness Spit te bezoeken. Op deze lange en smalle landtong vindt u een schat aan vogelsoorten om te bewonderen. Reis daarna door richting Hurricane Ridge, de bergkam in het Olympic National Park waar u dankzij de talrijke wandelpaden van fenomenale uitzichten kan genieten over besneeuwde bergpieken, gletsjers en de kuststrook. Fans van de televisieserie Twilight kunnen onderweg het stadje Forks bezoeken, waar de opnames werden gemaakt. Ook kan u het betoverende Hoh-regenwoud bewonderen met zijn weelderige coniferen en loofbomen of ontspannen op het serene Railto Beach.

Cannery Pier Hotel

De prachtige reisweg van vandaag richting Oregon is er één die u voor altijd zal bijblijven. Volg de Highway 101, stop onderweg even aan het prachtige Lake Quinauly meer, steek de Columbia River over en bereik zo de oudste nederzetting ten Westen van de Rockies, Astoria in Oregon. Ontdek Astoria, klim de trap van het 182m hoge Astoria Column monument of maak een wandeling langs het Cathedral Tree Trail en geniet van de prachtige en wilde bloemen.

Cannery Pier Hotel    

Een dag om de glorie van Cannon Beach en de nabijgelegen parken Ecola State Park en Hug Point State Park te ontdekken. Bij eb kan u indrukwekkende Haystack Rock monoliet van Cannon Beach van dichtbij bewonderen. De rots behoort tot het Oregon Islands National Wildlife Refuge en biedt een schuilplaats aan talrijke zeevogels.

Elizabeth Oceanfront Suites

Een korte rit leidt u naar de kust van Newport en de talrijke witte stranden. Kies één van de volgende pareltjes uit: het prachtige Cobble Beach, de serene duinen van South Beach, de kunst en geschiedenis van Nye Beach en de kilometers maagdelijk strand van Agate Beach waar u orka’s kan observeren. In Newport zelf ontdekt u een bruisende kunstgemeenschap: de galerijen tentoonstellen kunstwerken van beeldende kunstenaars en ambachtslieden en in de musea leert u meer over de geschiedenis van deze kustregio.

Hyatt Place Eugene

Reis zuidoostwaarts richting Eugene, een charmant stadje genesteld in de Willamette vallei. Ontdek er het Tiffany Building, de ‘Chicago-stijl’ architectuur en Park Blocks. Eugene wordt ook wel ‘Brewgene’ genoemd dankzij de talrijke lokale brouwerijen. ’s Avonds kan u deelnemen aan een kroegentocht of een brouwerij bezoeken in het gezelschap van een brouwmeester om de vele soorten bier te proeven.

Lithia Springs Resort

Onderweg naar Ashland ontdekt u het redelijk onbekende maar adembenemende Grants Pass. Raften of kajakken op de Rogue rivier is absoluut een must-do als u de tijd heeft. U kan eveneens het Oregon Caves National Monument bezoeken, één van de weinige marmergrotten ter wereld. Eenmaal in Ashland mag u de historische buurt en een opvoering van het Oregon Shakespeare Festival zeker niet missen.

Sunriver Resort

Vandaag ontdekt u het kratermeer en nationaal park Crater Lake dat ongeveer 7700 jaar geleden is ontstaan door een krachtige vulkaanuitbarsting. Met 592m is dit het diepste meer van de V.S.. Wandel langs Cleetwood Cove Trail om het diepblauwe meer van dichtbij te bewonderen. Reis daarna door naar uw hotel in Sunriver.

Hotel Dossier

“Groen” is één van de kernwoorden van Portland, de grootste stad van Oregon. De cultuur in deze stad hecht erg veel waarde aan ecologie en u vindt er talrijke parken om te genieten van de natuur. Ontdek er Washington Park, de serene Japanse tuin, het internationale Rose Garden en het Hoyt Arboretum. Al dit moois met het Cascadegebergte op de achtergrond.

Hotel Dossier

Wijnliefhebbers kunnen de wijngaarden van de Dundee Hills bezoeken en de lokale Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling en meer proeven! In Portland kan u het Portland Art Museum bezoeken, langs de North Park Blocks kuieren in het Pearl District of de talrijke kunstgalerijen en boetieken bewonderen. U kan ook achter de schermen kijken bij enkele van de talrijke brouwerijen tijdens een bouwerijtour per fiets.  

National Park Inn

De majestueuze en 4392m hoge Mount Rainier, een actieve stratovulkaan, houdt de titel van berg met de meeste gletsjers in het vasteland van de V.S. en voedt in totaal 6 grote rivieren. Profiteer in de namiddag van de goed onderhouden paden om de bossen, meren, de weides met wilde bloemen en het netwerk van gletsjers te verkennen.

National Park Inn

Een hele dag om te genieten van de wildernis en de prachtige landschappen van het Paradise gebied in Mount Rainier National Park. Het belevenispad Grove of the Patriarchs Trail Loop is ideaal voor wandelaars van alle leeftijden. Deze boswandeling leidt u langs leerrijke bordjes met een schat aan informatie over het leven in het bos. De meer avontuurlijke wandelaars kunnen genieten van het Skyline Trail wandelpad dat hen langs donderende watervallen, machtige gletsjers en kleurrijke weides leidt.

Neem voor uw vertrek nog even tijd om de 82m hoge watervallen van Snoqualmie Falls te bezoeken. Begeef u naar de luchthaven van Seattle, bezorg uw huurwagen terug en neem uw terugvlucht richting België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2019-2020

Price per person
Standard Single Double TAX**
The Majestic Northwest
01/04/20-28/04/20 4.827 € 2.840 € 363 €
29/04/20-25/06/20 5.617 € 3.234 € 363 €
26/06/20-28/06/20 5.804 € 3.421 € 363 €
29/06/20-23/08/20 6.389 € 3.714 € 363 €
24/08/20-04/09/20 6.202 € 3.527 € 363 €
05/09/20-27/09/20 6.114 € 3.576 € 363 €
28/09/20-31/10/20 5.423 € 3.137 € 363 €

* Korting kind -12 jaar die de kamer deelt met de ouders
** Bedrag luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Single Double Triple Quad
FULLSIZE 4 DEUREN 35 € 18 € 12 € 9 €
HOOGSEIZOEN 200 € 100 € 67 € 50 €

15/07/2020 - 20/08/2020


Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •