Doc Icon Contact Icon User Icon

Tijdens deze begeleide rondreis ontdekt u het zonnige Florida, de prachtige uitgestrekte stranden van de golf van Mexico en reist u langs de historische route ‘Tamami Trail’ in het natuurpark Everglades !

Pluspunten:
- Bezoek Imax theater Kennedy Space Center
- Everglades Airboat tour
- Ontdek het zonnige Miami

Tips:

- Standaard hotels
- Gegarandeerde vertrekken
- Mogelijkheid verlengd reisprogramma van 14 nachten
- Mogelijkheid om te combineren met een verblijf in New York

Opmerkingen:
- Gegarandeerd vertrek met Nederlandstalige begeleiding
- Kinderen onder de 8 jaar niet toegelaten

Flight Icon

Sheraton Miami Airport ****

Heenvlucht met als bestemming het zonnige en kosmopolitische Miami. Inbegrepen transfer naar uw hotel en maak van de rest van de dag gebruik om de stad te verkennen, uit te rusten op het strand van Miami Beach, het Art Deco District, de rijke multi-etnische architectuur en de gevarieerde keuken te ontdekken. Kies één van de talrijke restaurants uit.

Fairfield Inn & Suites Key West ***

Afspraak om 7u45 in de lobby van uw hotel voor een dag vol avontuur. U begint de dag met een korte stadsrondleiding ‘The Magic City’ van Miami, u ontdekt deze magische stad en haar buurten : Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana en Bayside. U krijgt eveneens de kans om een plantage exotische orchideeën te bezoeken en ook de beroemde fruitstand ‘Robert is Here’ vooraleer u doorreist naar Florida Keys. U stopt onderweg in Islamorada, de wereldhoofdstad sportvissen, aan de beroemde plek ‘Robbie’s’ om de altijd hongerige tarpons te voederen. Deze ‘silver ghosts’ of “zilveren spoken” zoals ze door de plaatselijke bevolking worden genoemd, springen met een open bek uit het water om uw visjes te verorberen. U reist door langs de ‘Overseas highway’ naar Marathon in Florida Keys waar u 2 nachten zal verblijven.

Fairfield Inn & Suites Key West ***

Geniet na het ontbijt van een duik in het zwembad en ontdek het typische eilandleven van de Florida Keys. Later in de ochtend maakt u een korte wandeling om Key West te verkennen. U beschikt over de rest van de dag om het eiland zelf te ontdekken. U kan bijvoorbeeld kiezen voor de optionele cruise ‘Sunset Sail’ aan boord van een catamaran waarbij u tot aan de koraalriffen zal zeilen en kan  genieten van de prachtige zonsondergang. U kan ook genieten van de beroemde ‘Sunset Celebration’ op Mallory Square, een plaatselijke traditie waar de straatkunstenaars, verkopers en artiesten samenkomen om afscheid te nemen van het zon. U krijgt ook nog de tijd om een restaurant uit te zoeken vooraleer u terug vertrekt naar uw hotel.

Lido Beach Resort ***

Vandaag keert u terug naar het vasteland langs de ‘River of Grass’ in de Everglades. Hier ontdekt u tijdens een tocht met de moerasboot de fauna van dit spectaculaire gebied zoals de alligator en de rivierotter en als u geluk heeft het schuchtere witstaarthert. Hierna doorkruist u richting Naples de Everglades langs het historische ‘Tamiami Trail’ doorheen cipresmoerassen. Bewonder het unieke landschap en, in de verte, de Golf van Mexico. U bezoekt eveneens  ‘Tin City’, een charmante marktplaats in het hart van Old Naples. Hierna reist u door naar Sarasota, gekend voor haar prachtige stranden aan de Gulf Coast van Florida.

Lido Beach Resort ***

Een dag om te genieten aan het zwembad, pootje te baden in het warme water van de golf van Mexico of om te zonnebaden op de 180m² privé stranden. Geniet van de talrijke activiteiten die er worden aangeboden zoals zeilen en andere waterrecreatievoertuigen. Een dag om lekker te ontspannen, de serene stranden en de nabij gelegen stijlvolle boetieken, winkels en restaurants van St. Amand’s Circle te ontdekken.

Holiday Inn Resort Orlando-Lake Buena Vista ***

U steekt met de  ‘Sunshine Skyway Bridge’ brug de baai van Tampa over om zo Tarpon Springs te bereiken. Hier stopt u even om het Griekse sponsvissersdorp te bezoeken. U reist hierna door tot Homosassa Springs State Park om één van de prachtigste natuurlijke waterbronnen van Florida te ontdekken. U ontdekt er eveneens het inheemse wildlife van Florida zoals de rode lynx, de poema, de zwarte beer, de lamentijn, de alligator, de Amerikaanse zeearend, de flamingo en nog vele andere dieren. Hierna reist u naar Orlando waar u drie nachten zal verblijven.

Holiday Inn Resort Orlando-Lake Buena Vista ***

Een volledige dag om van Orlando te genieten. Vraag raad aan uw reisleider om uw dag te plannen en kies uit één van de optionele excursies en activiteiten. Orlando biedt u een brede waaier aan mogelijkheden : themaparken, shopping, sightseeing of lekker ontspannen aan het zwembad.

Holiday Inn Resort Orlando-Lake Buena Vista ***

Na het ontbijt reist u noordwaarts door tot het historische St. Augustine en ontdekt u de oudste permanente Europese gemeenschap in het vasteland van de Verenigde Staten, een bruisende mengeling van Spaanse, Engelse en Amerikaanse culturen. U ontdekt er onder meer het « Castillo de San Marco », gebouwd door de Spanjaarden en tevens hard over gestreden door zowel de Spanjaarden, Engelsen en de Amerkanen. Daarna reist u door naar de kust en ontdekt u Daytona Beach en de beroemde Daytona Speedway, één van de meest gekende en grootste autoracebaan in de VS. Daytona wordt in talrijke films uitgebeeld als het enige strand waar wagens mogen rijden. U keert terug naar Orlando in de late namiddag. Kiest ’s avonds zelf een gezellig restaurant uit. Uiteraard kan u ook in Orlando blijven om één van de talrijke andere attracties te bezoeken.

Stiles Hotel South Beach ***

Vandaag bezoekt u het Kennedy Space Center waar alle Apollo maanmissies en de Space Shuttles werden gelanceerd. U geniet er van een ongeveer twee uur durende rondleiding van de site tijdens de de ‘Kennedy Space Center Bus Tour’. De exacte route ligt niet vast door eventuele lanceringsvoorbereidingen. Geniet van een adembenemende film over de ruimte op een 5½  verdiepingen groot IMAX scherm. Hierna reist u door naar Miami en bereikt u Miami Beach tegen 18:00u.

Stiles Hotel South Beach ***

Een volledige dag om van Miami Beach en omstreken te genieten, Herlaad op de parelwitte stranden, winkel in de talrijke boetieken, geniet van de erg verscheiden restaurants en waag u aan de avontuurlijke activiteiten en excursies die deze stad te bieden heeft.

Geniet van een allerlaatste wandeling op het strand of doorheen de historische buurten van Miami. Begeef u naar de internationale luchthaven van Miami en neem uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal

Season 2020

Price per person
Prijs Single Double Triple Quad CHD* TAX**
Panoramic Florida 2020
25/04/20 - 25/06/20 & 12/09/20 - 03/10/20 2.941 € 2.189 € 1.951 € 1.843 € 1.212 € 313 €
01/07/20 - 23/08/20 3.229 € 2.477 € 2.239 € 2.131 € 1.428 € 313 €

* Kind tussen 8 en 11 jaar die de kamer deelt met de ouders.
** Luchthaventaksen inbegrepen in de prijs

Inbegrepen in de prijs

- De vluchten met Delta in V-klasse en de luchthaventaksen (313 €)

- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige

- De hoteltaksen

- 10 ontbijten

- Vervoer per autocar met airconditioning

- Entreegeld voor : Everglades Airboat, Robbie’s Tarpon Marina, Homosassa Springs State Park, 

  Castillo de San Marco, Kennedy Space Center 

- Het inchecken van 1 bagage

- Een roadbook

- De lokale taksen 

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere 

  reserveringsklasse 

- De optionele excursies en activiteiten 

- De maaltijden (uitgezonderd ontbijt)

- Fooien ($3 voor chauffeur en $5 voor gids, per dag en per persoon - gebruikelijk in VS)

- De persoonlijke uitgaven

- De transfer van het laatste hotel naar de luchthaven