Doc Icon Contact Icon User Icon


Wandelingen in Bryce Canyon

3 must do hikes

Olivier

Wandelen in Bryce Canyon National Park is één van de beste manieren om de beroemde hoodoos van het park te zien. Een onderling verbonden netwerk van paden maakt het gemakkelijk om de hele dag te wandelen, en de pracht van de hoodoos te aanschouwen zonder van het park af te dwalen. Geniet van het amfitheator dat Bryce u te bieden heeft. Uniek om hier te kunnen wandelen voor zowel de solo reiziger of samen met uw familie. Bryce zal voor altijd op uw netvlies gebrand staan.
Op basis van de populariteit van de paden zijn hier echter drie routes die gezinnen in Bryce Canyon kunnen bezoeken:


Queen's Garden - 3 kmEen kort pad dat afdaalt onder de rand van de kloof dat wandelaars naar fascinerende rotsformaties brengt, waaronder Gulliver's Castle, Queen's Castle en Queen Elizabeth zelf.


Geschikt voor gezinnen


Navajo Loop - 2,2 kmEen populair pad dat een korte lus van 1-2 uur maakt van de rand van Sunset Point naar de vloer van Bryce Canyon. Het pad bezoekt favoriete hoodoo-formaties zoals Wall Street, Twin Bridges en Thor's Hammer.


Geschikt voor gezinnen


Rim Trail - van 0,8 km tot 9 km 


Een populair pad boven Bryce Canyon dat alle schilderachtige uitkijkpunten van Fairyland Point naar Bryce Point met elkaar verbindt. Het gedeelte van 0,5 mijl tussen Sunrise en Sunset Points is geasfalteerd en rolstoeltoegankelijk.


Geschikt voor gezinnen rolstoel toegankelijk

 
 

Bryce Canyon Day Trips for Days Itinerary

.