Doc Icon Contact Icon User Icon

The Exumas

Stel je voor… je geniet van de zon op het witte zand luisterend naar de golven die op het strand breken. De zon schijnt en de koele zeebries is net genoeg om je hemels te laten voelen.

Klinkt dit je als de ideale vakantie, dan moet je zeker Exuma bezoeken. 

Het is echt de perfecte strandbestemming en nog veel meer!  

Als je over Exuma vliegt, zie je een ketting van 365 kleine en wat grotere smaragdgroene eilanden die als parels schitteren middenin een saffierblauwe oceaan. Veel van deze eilanden zijn privé, sommige worden geëxploiteerd als exclusieve luxeresorts;  andere zijn eigendom van wereldsterren als Johnny Depp, John Travolta, David Copperfield en Eddy Murphy. 
  

Exuma, bekend om zijn prachtige geïsoleerde stranden en verlaten baaien, is verdeeld in drie hoofdgebieden. Er is Great en Little Exuma, op zichzelf al geweldig, en dan zijn er de verbluffende Exuma Cays omringd door kleurrijke riffen. 

Vergeet vooral niet naar Thunderball Grotto, de filmlocatie van de iconische James Bond-films Thunderball en Never Say Never Again te snorkelen; ga zwemmen met de schildpadden in Hooper’s Bay beach, met de speelse varkentjes in Big Major Cay of nog tussen de verpleegstershaaien in Compass Cay…  

Elke waterliefhebber zou een verblijf op Exuma aan zijn to-do-lijst moeten toevoegen. Het kristalheldere water is perfect om te kajakken, kiteboarden, zeilen, vissen of andere watersporten te beoefenen.

De dag afsluiten doe je met een bord vers gevangen zeevruchten en een cocktail aan het strand!


10 x niet te missen:

Wandel op Tropic of Cancer beach
Pakket: 4 dagen/3 nachten

Inbegrepen :
Bezoek de lokale markt in George Town
- vluchten naar Exuma
Duik tussen de kleurrijke koraalriffen
- transfer van de luchthaven van Exuma naar het hotel en terug
Tocht per catamaran
- 3 nachten in het hotel naar keuze
Zwemmen met verpleegsterhaaien
- excursies naar keuze
Voederen van de zwemmende varkentjes

Ontmoet iguana’s

Proef Bahamaanse Rock Lobster

Snorkel in de James Bond Grot (Thunderball Grotto)

Golfen op de Emerald Reef Golf Course

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Eleuthera & Harbour Island

Harbour Island is een schilderachtig eilandje met een typische New England architectuur. Eleuthera is een uitgestrekt, ongerept eiland.


Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Andros

Andros biedt een waaier aan avonturen voor de natuurliefhebbers: duiken, diepzee- en vliegvissen, nationale parken, blauwe gaten en nog veel meer.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Nassau & Paradise Island

Ontdek de hoofdstad van de Bahama’s waar de relaxte sfeer van de tropen voelbaar is tot in het hart van de stad. De prachtige stranden zijn hier slechts een deel van de beleving.

 
 
Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •