Doc Icon Contact Icon User Icon

Eleuthera & Harbour Island

Eleuthera is een kronkelende eiland van net geen 180 kilometer lang en nooit meer dan een korte wandeling breed. Het is het eerste eiland ten oosten van Nassau, maar er is een wereld van verschil tussen Nassau en dit uitgestrekte, ongerepte eiland.

Van roze en witte zandstranden en verborgen baaien tot hoge kliffen, waar de Atlantische Oceaan zich op de rotsen stort, en alles daartussenin… Je zou weken op dit dunne eiland kunnen doorbrengen en nog steeds niet alle natuurlijke schoonheid zien die er te ontdekken is.

Eleuthera is bezaaid met pittoreske, charmante dorpjes, rijk aan kleur, cultuur en geschiedenis.

En in het kristalheldere water vind je meer scheepswrakken dan in enig ander gebied in de Bahama's, vooral langs The Devil's Backbone, een ondiep en grillig rif dat zich uitstrekt over de noordelijke rand van het eiland.

Harbour Island, bekend om zijn prachtige roze zandstranden, is een schilderachtige eiland met legendarische architectuur in New England-stijl. Het enige dat dit kleine eiland scheidt van Eleuthera, is een tocht per veerboot van vijf minuten. Vergis je niet; als je de ene bezoekt, wil je zeker ook het andere ontdekken.

Maar het zijn de resorts die Eleuthera en Harbour Island de reputatie van één van de meest vriendelijke plekken ter wereld te zijn, geven. De afgelegen villa's, luxe resorts en charmante hotelletjes zorgen ervoor dat bezoekers jaar na jaar terugkomen, inclusief de leden van de Britse koninklijke familie.
10 x niet te missen :

Rij over de Glass Window Bridge
Pakket: 4 dagen/3 nachten

Inbegrepen :
Wandeltocht in Governor’s House
- vluchten naar Eleuthera en/of ferry naar Harbour Island
Bezoek een ananasplantage
- 3 nachten in het hotel naar keuze
Duik naar één van de vele scheepswrakken
- excursies naar keuze
Huur een golfcart op Harbour Island

Zwem met de varkentjes in Meek’s Parch Cay

Picnic op Man Island

Peddel over de blue holes

Ontdek Spanish Wells

Kajak tussen de zeeschildpadden

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

The Exumas

Deze keten van 365 eilanden biedt afgelegen ongerepte stranden, verlaten eilandjes, exclusieve luxe resorts en charmante boetiekhotels.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Andros

Andros biedt een waaier aan avonturen voor de natuurliefhebbers: duiken, diepzee- en vliegvissen, nationale parken, blauwe gaten en nog veel meer.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

Nassau & Paradise Island

Ontdek de hoofdstad van de Bahama’s waar de relaxte sfeer van de tropen voelbaar is tot in het hart van de stad. De prachtige stranden zijn hier slechts een deel van de beleving.

 
 
Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •