Doc Icon Contact Icon User Icon

Een exclusief avontuur in de wildernis van Alaska dat u de kans geeft tussen de bruine beren te vertoeven en dé ideale combinatie met elke reis in Alaska. De vlucht vanuit Sterling leidt u over actieve vulkanen en gigantische gletsjers en eindigt met een spectaculaire landing op het strand van het nationaal park Lake Clark, net zoals de eerste pioniers. U geniet hier tijdens uw verblijf van moderne en verwarmde tent cabines, uitstekend eten en fantastische gidsen. In de lente ontmoet u de welpjes en tegen het midden/einde van de zomer de volwassen beren die naar zalm vissen.

Info:
Vertrek: 01/06 – 31/08
Zeer beperkt aantal gasten, vroeg boeken is de boodschap
Met of zonder transfers vanaf en naar Anchorage

Tips:
- U kan eveneens een driedaags of een vierdaags BearCamp avontuur beleven, steeds
  met ervaren gidsen die u naar de beste plekjes leiden om de beren te ontmoeten.

Prijs: Gelieve contact met ons op te nemen

Flight Icon

Afspraak om 7u30 in één van de 3 hotels in Anchorage (2 aan de luchthaven en 1 in het stadscentrum) voor een privé transfer en 2u30 durende schilderachtige rit tot aan een prachtige lodge aan de Kenai rivier. (Alternatief mogelijk met check-in om 11u00 in de lodge zonder transfer). Na de lunch en een korte voorstelling neemt u de vlucht naar het exclusieve BearCamp in het nationaal park Lake Clark. Eénmaal op het strand geland en aangekomen in het kamp en na een grondige voorstelling, geniet u de rest van de namiddag van de majestueuze bruine beren van Alaska aan de voet van Mt. Illiamna, één van Alaska ’s meest adembenemende bergen. De elektrische omheining zorgt ervoor dat u in alle veiligheid overnacht in hightech Weather-Port tent cabines met verwarming, toilet, schrijftafel en een tweepersoonsbed.

Flight Icon

Een laatste dag om tussen de beren te vertoeven… misschien beslist u wel om na overleg met de gidsen een andere plek uit te kiezen voor de berenobservatie, te genieten van een strandwandeling of de ochtend door te brengen in de echte wildernis samen met de koning van het Alaska wildlife. Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen en uw terugvlucht te nemen naar de lodge aan de Kenai rivier. Hier heeft u enkele uren de tijd om uw foto’s en filmpjes te bekijken en u klaar te maken vóór de transfer terug naar Anchorage. Opgelet: U maakt dus een tussenstop aan de lodge vooraleer de transfer u terug naar Anchorage vervoert. Indien dit in uw schema niet past, kan u voor het “zonder transfers” alternatief kiezen. Het “zonder transfer” alternatief eindigt na het landen, de inbegrepen transfer naar de lodge en het uitchecken. Vrij avondmaal.

Vertrekdata
Informatie passagiers
  •  
  •